El Teatre Micalet estrena EL NOU TIRANT

Arriba al Teatre Micalet EL NOU TIRANT una adaptació del clàssic de la mà de Pasqual Alapont protagonitzada per Victoria Mínguez i Ramon Rodenas.

EL NOU TIRANT de la companyia Crit Teatre arriba al Teatre Micalet del 30 de novembre al 4 desembre en cinc úniques funcions. El muntatge de Pasqual Alapont amb direcció d’Anna Marí ens proposa un viatge teatral a través del temps. Victoria Mínguez i Ramon Rodenas protagonitzen esta història trepidant de transformació donant vida a vint personatges de la primera novel.la moderna d’Europa.

A l’espectacle ens trobem amb besos furtius, ferides que cremen, traïcions sagnants i la ironia, el somriure i la rialla. Els dos actors conten i canten la història de Tirant amb l’emoció amb què va ser escrita en un muntatge que il·lustra alguns dels passatges més representatius de la novel·la .

CRIT Companyia de Teatre es constitueix a València a finals de l’any 2008 de la mà d’actors i actrius llicenciats o doctors en diverses especialitats humanístiques. Els objectius de la companyia se centren en la divulgació del nostre patrimoni teatral i cultural a través del teatre, i en l’establiment d’un pont de comunicació amb les noves dramatúrgies europees contemporànies i les seues aproximacions al fet teatral.

Els espectacles de CRIT s’han representat en més de 400 ocasions. En els últims anys, CRIT s’ha convertit en un referent a l’hora d’aproximar les nostres bases literàries al públic general i al públic en període formatiu.

Funcions El Nou Tirant: Dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19.00h.

Síguenos en Twitter (@ValenciaCulture y @Monle85) y en Facebook (Valencia Culture Magazine) para enterarte de todo el ocio, cultura e historia de Valencia.

Suscríbete a Valencia Culture Magazine

Suscríbete en nuestra web y recibe toda la información de Valencia al instante

Únete a otros 28.811 suscriptores

Be the first to comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.