Del 27 d’abril a l’1 de maig arriba al Teatre Micalet «La Carta (1931-1941), creació valenciana interpretada per Paula Úbeda, Emili Chaqués, Claudi Ferrer i José Sebastià. Entrades amb descompte en el següent enllaç.

El Teatre Micalet estrena el dimecres 27 d’abril LA CARTA (1931-1941) una idea original de la companyia valenciana L ́últim Toc i Malatesta Teatre amb els intèrprets Paula Úbeda, Emili Chaqués, Claudi Ferrer i José Sebastià. Un relat colpidor basats en fets reals per pujar a l’escenari la foscor del franquisme. El muntatge comença arran d’una carta manuscrita autèntica escrita per un condemnat poques hores abans de morir afusellat; un espectacle que busca reflexionar sobre un tema que, 80 anys després, encara no ha estat superat socialment.

Amb la Memòria Històrica com a eix transversal, aquesta obra parla de la vida d’una família valenciana des de la proclamació de la Segona República fins l’any 1941 amb els primers anys de la dictadura del general Franco. Amb moltes referències a l’actualitat, l’espectador podrà comprovar i recordar com es van viure aquells anys que començaren amb llum però que acabarien dins la foscor del franquisme.

Una oportunitat única que estarà en cartell del 27 d’abril a l’1 de maig i del que la crítica ha dit:

«Un drama tan tendre que commou a l’espectador» J. Vte Peiró, Las Provincias

Funcions del 27 d’abril a l’1 de maig dimecres, dijous i divendres a les 20.30h, dissabte i diumenge a les 19h.

Puedes seguirnos en Twitter: @ValenciaCulture

Síguenos en Facebook: Valencia Culture Magazine y Top Valencia

Deja una respuesta