«La cantant calba al Mc Donald’s» al Teatre Micalet el 12 de maig

El Teatre Micalet estrena el 12 de maig LA CANTANT CALBA AL MCDONALD’S, una comèdia boja, lúcida i vibrant a partir dels textos de la Cantant Calba d’ Eugène Ionesco, un dels dramaturgs més reconeguts del teatre de l’absurd.

La Companyia Hongaresa de Teatre ha creat expressament este muntatge per celebrar els seus 20 anys a escena de la mà de Lluïsa Cunillé i la direcció de Paco Zarzoso en un espectacle carregat de situacions divertides, acudits i humor absurd. Cunillé reflexiona sobre l’actualitat i imagina com podrien ser els personatges de Ionesco ara mateix situant-los en un McDonald’s qualsevol de la ciutat de Londres .

Els actors Pep Ricart, Lola López, Mafalda Bellido i Marcos Sproston pugen a l’escenari parelles d’amants furtius, cantants d’òpera italianes exiliades a Londres, consumidors cantant aniversari feliç, antigues criades ara cambreres, caps de bombers i nombroses anècdotes per reflectir una societat cada vegada més boja.

La Companyia Hongaresa de Teatre, fundada per Paco Zarzoso, Lola López i Lluïsa Cunillé, porta vint anys de trajectòria teatral dedicats a l’escriptura dramàtica i a la posada en escena. En aquestes dos dècades, ha estrenat vint-i-dos peces representades al Teatre Lliure de Barcelona , Sala Valle-Inclán del Centro Dramático Nacional, Corral de Comedias de Alcalá de Henares, Cuarta Pared de Madrid , Sala Beckett de Barcelona, Teatre Rialto de València… i ha realitzat diverses gires internacionals a Argentina, Xile, Uruguai i Colòmbia.

Funcions del 12 al 22 de maig. Horaris funcions: Dijous i divendres a les 20:30. Dissabtes i diumenges a les 20:00

Puedes seguirnos en Twitter: @ValenciaCulture

Síguenos en Facebook: Valencia Culture Magazine y Top Valencia

Suscríbete a Valencia Culture Magazine

Suscríbete en nuestra web y recibe toda la información de Valencia al instante

Únete a otros 28.811 suscriptores

Be the first to comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.