El Teatre Micalet obri la temporada amb l’humor de Maria Juan i Xavi Castillo

L’actriu estrena el seu espectacle EMPRENYADA i Xavi Castillo ens posarà al dia de tota l’actualitat amb XAVI CASTILLO, NEWS!!

El Teatre Micalet obri la nova temporada amb EMPRENYADA, un espectacle de Rafa Ferrero, interpretat per Maria Juan, que arriba del 22 al 25 de setembre després del seu èxit a La Villarroel de Barcelona aprofitant l’embaràs de l’actriu valenciana. Ara Maria ja no està prenyada però sí EMPRENYADA per a parlar-nos en clau de comèdia sobre els aspectes més negatius de la maternitat com ara les pors, els dubtes, la baixa laboral, la conciliació familiar, l’educació, la sanitat o els problemes de parella, així com d’altres com l’IVA cultural, l’esglèsia, la corrupció o els desnonaments. Una comèdia amb els seus punts de tendresa i reflexió il·lustrada amb dibuixos d’Imma Lorente i audiovisuals d’Alejandro Portaz.

Per a la funció de l’estrena, el 22 de setembre, Maria Juan comptarà amb la col·laboració especial de Xavi Castillo. I després de l’humor de Maria Juan amb EMPRENYADA arriba, del 28 de setembre fins al 2 d’octubre, la sàtira de Xavi en solitari i el seu espectacle XAVI CASTILLO, NEWS!!. Un muntatge definit per l’actualitat des de la mirada crítica i satírica de Xavi Castillo qui ens explicarà sobre l’escenari les seues reflexions al voltant de les últimes noticies. Un espectacle canviant i amb gran dosi d’improvisació per tal de riure del que ens conten els diaris dia a dia. Aprofiteu per comprar les vostres entrades abans del 20 de setembre a 10€ des del nostre web utilitzant el codi de descompte PROMOWEB

Funcions EMPRENYADA del 22 al 25 de setembre

Dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19.00h

Funcions XAVI CASTILLO, NEWS!! del 28 de setembre al 2 d’octubre

Dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19.00h

Suscríbete a Valencia Culture Magazine

Suscríbete en nuestra web y recibe toda la información de Valencia al instante

Únete a otros 29.390 suscriptores

Be the first to comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.