El Teatre Micalet estrena CUL KOMBAT de Patrícia Pardo

Arriba al Teatre Micalet CUL KOMBAT un espectacle contra la violència de gènere que estarà en cartell del 3 al 5 de juny.

Eva Zapico i Patrícia Pardo protagonitzen este muntatge circense-teatral carregat d’humor i denúncia.

CUL KOMBAT arriba al Teatre Micalet del 3 al 5 de juny en tres úniques funcions. L’espectacle de la companyia Patrícia Pardo es va crear amb col·laboració d’Amnistia Internacional, dins de la campanya “El meu cos, els meus drets” (MCMD)per qüestionar la intromissió en els cossos, en la identitat i en la imposició de les categories.

L’espectacle,interpretat per Patrícia Pardo i Eva Zapico, és una denúncia des de l’humor i des del clown per l’eliminació de gèneres, però sense deixar de reivindicar la categoria imposada (en este cas la de ser dona), perquè la invisibilitat, la violència i el control exercit sobre la etiqueta de dona són evidents. En definitiva, un espectacle contra la violència de gènere.

La companyia de teatre i circ Patrícia Pardo, naix l’any 2007 amb el nom de la seva directora, dramaturga e intèrpret. Les seues creacions sempre desenvolupen un treball d’investigació sobre la coexistència entre l’ expressió circense convencional i el llenguatge escènic contemporani, utilitzant qualsevol ferramenta artística a l’abast encara que no responga als paràmetres conservadors del teatre o del circ. L’any 2012 rep a Argentina el Premi a la Millor Interpretació en el Festival Internacional Cumbre de las Américas.

Funcions del 3 al 5 de juny

Divendres a les 20:30 h

Dissabte i diumenge a les 20:00 h

Suscríbete a Valencia Culture Magazine

Suscríbete en nuestra web y recibe toda la información de Valencia al instante

Únete a otros 28.811 suscriptores

Be the first to comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.