RIC PER NO PLORAR arriba al Teatre Micalet del 23 al 26 de març en quatre úniques funcions

L’espectacle de la companyia valenciana Barbàrie Teatre és un homenatge a les mares carregat d’humor i ironia.

Del 23 al 26 de març arriba al Teatre Micalet RIC PER NO PLORAR de la companyia valenciana Barbàrie Teatre. Una obra escrita i dirigida per Xavi Domènech i interpretada per Joan Ballester, Vicent Domingo, Àgueda Llorca i José A. Rodríguez que es va estrenar en el marc del festival Russafa Escènica 2015 amb una gran acollida de públic i crítica (Río por no llorarme) i ara es podrà veure al Teatre Micalet en valencià en una oportunitat única. Les claus d’aquest èxit radiquen en la frescor del seu llenguatge narratiu, la impecable posada en escena i la universalitat del tema al voltant del qual gira la peça: la maternitat.

RIC PER NO PLORAR ens submergeix en l’univers de les relacions materno-filials a través d’un mosaic de personatges i situacions diverses. L’espectacle transita amb ritme vertiginós per multitud d’escenes àgils i dinàmiques, hilarants, disbaratades, absurdes però també crues, tendres, emocionants… Escenes textuals es barregen amb belles imatges plàstiques, música, dansa, recursos audiovisuals, projeccions… jugant sempre amb el factor sorpresa.

Mares patidores, mares famoses, mares absents, mares modernes, mares coratge, madrecitas del ànima estimada i fins a la mare de Bambi … totes elles apareixen reflectides en aquest particular homenatge que Barbàrie Teatre rendeix a les mares, figures essencials en la nostra existència i de les que tant, tant es pot parlar … En paraules de l’autor Xavi Domènech “Ric per no plorar és una d’eixes frases de mare en majúscules. Ningú com una mare per sacrificar-se amb fermesa i fins i tot alegria pels seus. Ningú com una mare per convertir en tragèdia allò més simple. Ningú endevina el futur com una mare i el seu “ho sabia, si és que ho sabia…” Mares. Hi ha mares clàssiques, modernes, biològiques, adoptives, senzilles, estiloses, elegides o per elecció. I aquesta és la nostra sentida i divertida oda a totes elles”.

Síguenos en Twitter (@ValenciaCulture y @Monle85) y dale al «me gusta» en Facebook (Valencia Culture Magazine) para enterarte de todo el ocio, cultura e historia de Valencia.

Suscríbete a Valencia Culture Magazine

Suscríbete en nuestra web y recibe toda la información de Valencia al instante

Únete a otros 28.212 suscriptores

Be the first to comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.