«Miracles, a Lourdes» estarà en cartell els dies 1 i 2 de juny. «L’efecte papallona» puja a l’escenari el 3 i 4 de juny. Tots dos són espectacles amb una màgia diferent i resultats inesperats.

Miracles, a Lourdes – dijous i divendres a les 20.30h

Rubén Aparisi torna al Teatre Micalet amb el seu espectacle Miracles, a Lourdes. Màgia amb objectes quotidians amb un resultat sorprenent i inesperat.

Aquest no és un espectacle de màgia de vareta i abracadabra. És, més bé, un espectacle irònic, sense pèls en la llengua on la zona d’acció s’estén fins al pati de butaques. Una màgia adobada amb una personalitat propera i humil, no massa refinada… amb un discurs motivador i per a tots els públics.

El mag Rubén Aparisi explica: «El meu repte personal va més enllà de la mera sorpresa. El meu motor és crear emocions que perduren més enllà de la durada de l’espectacle. Bon rollo contagiós que faça brillar com la flama d’un ciri a cadascuna de les persones que venen al meu show».

L’efecte papallona – dissabte i diumenge a les 20h

Els mags lleidatans Àlex Cabré i Arnau Gatz ens portaran a viatjar pel món de la improvisació i de la màgia jugant amb l’efecte papallona, eixe que diu que el simple aleteig d’una papallona pot provocar un huracà a l’altra punta del món.

En aquest show, els espectadors seran els encarregats de prendre les decisions més importants. Ells escriuran un concepte relacionat amb la màgia en un paperet. Tots els paperets s’introduiran en una copa transparent i Àlex Cabré i Arnau Gatz hauran d’improvisar i fer màgia al mateix temps sobre les idees dels espectadors.

Caldrà anar amb compte, perquè com teoritza l’efecte papallona, cada decisió, per insignificant que semble, pot canviar radicalment el futur.

Síguenos en Twitter (@ValenciaCulture y @Monle85) y dale al «me gusta» en Facebook (Valencia Culture Magazine) para enterarte de todo el ocio, cultura e historia de Valencia.

Deja una respuesta