El festival L´horta Nord Folk acull una nova edició amb Joan Miquel Oliver, Segunda Persona i Maderita

L’Horta Nord Folk és un festival local de música diferent. El seu caràcter mediterrani, la qualitat del seu cartell i un preciós emplaçament, el fan realment únic. L’Horta Nord Folk és art, és llum, és diversió i és màgia. És, al cap i a la fi, un dels festivals imprescindibles de la primavera a l’horta valenciana.

Enguany enceta la sisena edició amb un atrevit cartell marcat per l’inimitable segell d’altres edicions que és el reflex de la música d’arrels, mantenint el seu compromís amb la música moderna i de fusió amb nous sons. Tres noms propis conformen la personal aposta del festival, Joan Miquel Oliver, Segunda Persona i Maderita, per a esta sisena convocatòria que se celebrarà el proper dissabte 20 de maig. El recinte dels Jardins de la Casa de Cultura de Rocafort acollirà, com és habitual, la programació del festival. Un emplaçament únic i amb un encant especial que suposa la millor opció per a este tipus d’esdeveniments. L’accés: gratuït i per a tots els públics.

Joan Miquel Oliver, exlíder de la banda mallorquina Antònia Font, presenta al nostre festival el seu darrer treball en solitari, Atlantis. El nou àlbum és la segona part de la trilogia que enllaça la seua música amb l’obra del pintor mallorquí Albert Pinya. Segunda Persona és un projecte musical en solitari que investiga diferents formes de veure la música. Al seu darrere hi ha el músic valencià Jose Guerrero, a qui podem conéixer per grups com Betunizer, Cuello, Jupiter Lion o Rastrejo. El grup Maderita està format per Julio Bustamante, Xema Fuertes, Cayo Bellveser i Jorge Pérez (Ciudadano López i Tortel) que han aconseguit fer des del Vedat un pop que torna a les arrels donant protagonisme a les veus.

Estes tres propostes es podran escoltar el dissabte 20 de maig als Jardins de la Casa de la Cultura de Rocafort. El festival ha creat des dels inicis un ambient acollidor tant per als músics com per al públic assistent, conservant el seu caràcter humil i comarcal. Estes característiques l’han posicionat, després de sis anys en funcionament, com a un referent cultural.

En altres edicions han passat pel seu escenari artistes com Senior i el Cor Brutal, Miquel Gil, Mara Aranda & Solatge, Le Petit de Cal Eril o Gener, entre d’altres, convertint esta cita en una de les imprescindibles del calendari musical de cada any a la província de València.

El Festival L’Horta Nord Folk va nàixer de la necessitat de crear nous espais de comunicació a València. L’objectiu era donar a conéixer un tipus de música, generalment d’estils minoritaris com el folk. Des de l’organització consideren que s’han complit estes expectatives. De fet, sis anys de festival de música folk a València ho confirmen. L’Horta Nord Folk és un festival organitzat per la Regidoria de Cultura de Rocafort de l’Ajuntament de Rocafort.

Síguenos en Twitter (@ValenciaCulture y @Monle85) y dale al «me gusta» en Facebook (Valencia Culture Magazine) para enterarte de todo el ocio, cultura e historia de Valencia.

Suscríbete a Valencia Culture Magazine

Suscríbete en nuestra web y recibe toda la información de Valencia al instante

Únete a otros 28.212 suscriptores

Be the first to comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.