El Ayuntamiento de El Puig ofrece cursos de valenciano para empleados públicos

Foto: The Language Station

El Ayuntamiento de El Puig, a través de un comunicado de prensa, ha informado acerca de la nueva oferta de cursos de valenciano para empleados públicos que están teniendo lugar desde el pasado 1 de febrero.

El comunicado de prensa dictamina lo siguiente:

Des del principi de la legislatura l’actual equip de govern de l’Ajuntament del Puig ha fet una aposta clara per potenciar la nostra llengua autòctona, tantes vegades minorada a l’administració anterior del PP, donat que mai dugueren a terme les directrius que s’aprovaren al crear l’Agència Municipal de Promoció del Valencià. Per la qual cosa tenim la voluntat de dedicar tots els recursos necessaris per poder atendre, tant de forma oral com per escrit, en les dos llengües oficials de la Comunitat Valenciana, tot i atenent al que serà la nova Llei de la Funció Pública de la Generalitat Valenciana, on es contemplarà, de manera essencial, el requisit lingüístic per a empleats públics.
Així doncs, este Ajuntament, dins del pla de formació del seu personal ha programat, a partir de l’1 de febrer, un curs per a formar el funcionariat i reciclar-lo en els coneixements del valencià.
Al present curs estan assistint majoritàriament treballadors/res de l’àrea administrativa, però la intenció és que en successives ocasions puguen ser partíceps també treballadors municipals d’altres categories laborals.
Actualment el curs es realitza els dijous, de 8 a 9’30h, de manera que afecte el mínim possible l’atenció al ciutadà, que comença a les 9, i que puga estar dins l’horari de treball, tal i com tenen dret els empleats públics. En cap cas, l’ajuntament queda buit o desatés ja que hi ha representació personal suficient.

Síguenos en Twitter (@ValenciaCulture y @Monle85) y dale al «me gusta» en Facebook (Valencia Culture Magazine) para enterarte de todo el ocio, cultura e historia de Valencia.

Suscríbete a Valencia Culture Magazine

Suscríbete en nuestra web y recibe toda la información de Valencia al instante

Únete a otros 28.212 suscriptores

Be the first to comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.